Historia

Historia

Northbike har en lång historia av Motorcyklar. Företaget grundades 1965 men hette då Moped och Motortjänst i Sundsvall. 2006 köpte nuvarande ägare företaget och ett generationsskifte ägde rum. Northbike har sedan dess tagit många stora steg i utvecklingen för att bli det företag det är idag.

Fokus har under hela resan varit motorcyklar, men sortimentet har även utökatsunder åren genom ett tillskott av produkter året runt som ATV, snöskoter och vattenskoter. Vi har som mål att göra verksamheten komplett genom att erbjuda en helhetslösning för den motorintresserade kunden, och sedan alltid bemöta kunden med  proffsig och kompetent personal.

Harley-Davidson är ett starkt varumärke som vi älskar att arbeta med.  
Motorcyklarna har en helt unik publik av lojala kunder genom sin alldeles speciella själ och sin passionerade historia som fängslar många. Att vi fått förmånen att arbeta med Harley-Davidson i våra båda MC  butiker är något vi är otroligt stolta och tacksamma över.

Vår ambition är att ge varje kund en positiv och speciell upplevelse när du handlar en H-D av oss, ny som begagnad!

Företaget Northbike har succesivt vuxit och omsätter idag ungefär 300 miljoner kronor fördelat på 3 st anläggningar i två städer. Två av dessa anläggningar säljer och servar Harley-Davidsson.

I Sundsvall öppnas nu i början på April 2019 en helt nybyggd Harley butik som kommer vara en unik upplevelse för dig som kund.

Varmt välkommen till oss på ett besök!