Performance Riding Jeans

Performance Riding Jeans

Kör självsäkert och anländ i stil med nya H-D® Performance Riding-jeans. Kom in till din återförsäljare idag!

Säkerheten först utan att kompromissa på stilen. Harley-Davidson® Performance Riding-jeans är världens tekniskt mest avancerade mc-jeans och ger mc-entusiaster det bästa av två världar – extra skydd på vägen utan att behöva kompromissa med stilen!

Se bra ut, på och bredvid din hoj

Våra Performance Riding-jeans är tillverkade i denimtyg av högsta kvalitet med ett nytt, innovativt foder och har dubbla nötningsmotståndet till endast halva vikten jämfört med andra mc-jeans. Hight-tech på insidan, stil på utsidan. De är designade för att få dig att se bra ut på och bredvid din hoj.

Äntligen, mc-jeansen som du väntat på är här.
Se bra ut, på och bredvid din hoj

Tuffa nog att passa på vägarna

ROOMOTO®-foder

Komfort, stil och skydd är insydda i varje par jeans för att ge dig självförtroende på vägen och på slutdestinationen – på dina villkor. Jeansen är gjorda i patentmaterialet ROOMOTO®-foder som är bäst i sitt segment, för att skydda rygg, höfter, utsidan av ben, lår och knä.

ROOMOTO® är ett lättviktsmaterial jämfört med traditionella material och väger bara hälften, samtidigt som det har dubbel slitstyrka jämfört med andra mc-jeans. Materialet andas, är svalt och har bakteriedödande egenskaper samt god vattenupptagnings-och spridningsförmåga (s.k. wicking). ROOMOTO® är det enda skyddande fodermaterial som är designad speciellt för mc-förare, som gör att du kan köra längre och ändå hålla dig sval, torr och fräsch.

Tuffa nog att passa på vägarna
Riding Jeans
riding-jeans-genuine.png
  • Delvis fodrade med samma ROOMOTO®-foder som FXRG®-jeansen
  • Mellanhögt skurna, strax under midjan
  • Handsliten denim
  • Herrmodell i slimfit med viss bootcut för att passa över mc-stövlar och dammodell i skinnyfit avsedd att stoppas in i mc-stövlarna
  • Stretchdenim för körkomfort
  • Fickor för skydd vid höft och knä
riding-jeans-original.png
riding jeans